Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mohammad Murad i-a făcut radiografia lui Rareș Bogdan

Mohammad Murad

Rareș Bogdan și Mohammad Murad sunt prieteni vechi, încă de pe vremea când actualul lider PNL activa în presă, la Realitatea TV. După ce Rareș Bogdan a intrat în politică, a venit și rândul milionarului venit din Liban pentru a studia medicina în România să intre în rândul politicienilor. Murad a refuzat oferta de la PNL, dar spune că e posibil să facă pasul spre liberali în următoarele luni.

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru STIRIPESURSE.RO, Murad i-a făcut radiografia lui Rareș Bogdan, despre care spune că l-a surprins cu comportamentul său după ce a devenit șef la liberali. Murad a abordat și subiectul unui tandem Rareș Bogdan - președinte, Mohammad Murad - premier, în 2024.

Citește și: Mărturia cutremurătoare a soției lui Emi Pian: ‘Totul a fost planificat. Ei și-au făcut planurile, și mi-au omorât bărbatul’

”Mohammad Murad: Când apare o conjunctură nouă, apar și păreri și gândiri noi. Rareș este o persoană. Așteptam, după ce intră în politică, de la un ziarist de succes, să schimbe lucrurile. Am pariat că se va schimba și va fi altă persoană. M-a surprins total că este mult mai responsabil, mult mai atent cu prietenii, mult mai fidel și loial cu oamenii pe care și i-a asumat în viață. Nu credeam că are această capacitate, dar m-a surprins că este foarte echilibrat. A zis că nu va veni în Mangalia pentru a susține actualul primar, de la PNL, pentru că este prieten cu Murad.

Are defecte suficiente, dar are și multe lucruri necunoscute. Este foarte săritor. Suntem mai mult decât prieteni, suntem foarte apropiați. Nu avem nimic de ascuns unul față de altul.

Citește și: Doliu în lumea politică: A murit în timp ce se afla în campanie electorală. Viza funcția de președinte al Consiliului Județean Dolj

Cristi Șelaru: V-a cerut Rareș Bogdan să intrați în PNL?

Mohammad Murad: Ăăă, nu m-a rugat. Avem planuri comune. A fost o idee și chiar e în picioare, să știți. Dar, i-am spus: cu condiția să gândim altfel. Să avem planurile clare, transparente, într-o direcție foarte clară.

Cristi Șelaru: Este posibil un tandem președinte-premier între Rareș Bogdan și Mohammad Murad în 2024?

Citește și: Ludovic Orban anunță noi proiecte majore pentru România: ‘Trebuie să utilizăm această resursă în mod inteligent’

Mohammad Murad: Eu zic că noi doi ne completăm perfect. În 2024 să facem un tandem, eu cu Rareș Bogdan… Da. Dar, poate nu o să fac neapărat cu dânsul. Amândoi vrem să lăsăm ceva în urmă, să știți. Avem multe lucruri în comun. Nu avem niște aere. Eu am dovedit că pot să las niște fapte în spate, iar el a dovedit că poate să nu fie lacom să ajungă la putere ca să facă avere. Rareș Bogdan este un tip sătul, să știți. Mulți spun de el că bani și nu știu ce. Nu! Rareș, dacă are cât îi trebuie, nu mai mult, îi e de ajuns.

Nota 9 i-aș da-o lui Rareș Bogdan. Încă nu a făcut greșeli. Îl simt ca om. Nu știe să transmită același mesaj mereu.

Cristi Șelaru: Când i-ați făcut reproșuri lui Orban, ați discutat și cu Rareș Bogdan?

Mohammad Murad: Niciodată! Niciodată nu mă consult cu Rareș, cu nicio persoană ce să spun. Rareș Bogdan nu îmi dă mie agenda lui, nici eu lui. Suntem prieteni, dar fiecare decide ce să spună. Să îmi spună ce să spun, nu a fost cazul.

Citește și: Orban: ‘Nu există un astfel de scenariu. De cinci săptămâni am oprit creșterea numărului de infectări’

Cristi Șelaru: V-a dat vreun sfat Rareș Bogdan?

Mohammad Murad: Mi-a făcut niște mici observații. Crede mult în mine. I-am zis: la 1 iunie, la anul, să deschid stațiunile turistice pe sud, de mână cu tine. Pentru că declarația pe care a făcut-o el, că suntem prieteni, vreau să arat la oameni că știe să alege oamenii.

I-am spus și lui Rareș: nu am nimic cu Chițac, dar garantez că, după 4 ani, dacă va ajunge primar, avem mare noroc dacă va rămâne Constanța așa cum e acum. Ambii, și Chițac și Făgădău, sunt un ghinion al constănțenilor.”, a declarat Mohammad Murad, candidat independent la Primăria Mangalia, unde îl are contracandidat pe actualul primar liberal. De altfel, Rareș Bogdan a anunțat că din respect pentru prietenia cu Murad nu va merge la Mangalia ca să îl sprijine pe primarul liberal.

Citește și: Mărturia cutremurătoare a soției lui Emi Pian: ‘Totul a fost planificat. Ei și-au făcut planurile, și mi-au omorât bărbatul’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.