Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mohammad Murad: 'România, până la Coldea, a fost o Românie, iar după Coldea este o altă Românie. Nu mai suntem pe vremea lui'

captura YouTube
Mohammad Murad

Florian Coldea este personajul de care politicieni, magistrați și afaceriști s-au temut cel mai mult, în ultimii ani, în mandatele prezidențiale ale lui Traian Băsescu. Fostul director adjunct al SRI a sfârșit prin a fi demis de omul pus de Klaus Iohannis în fruntea Serviciului, Eduard Hellvig.

Mohammad Murad, unul dintre afaceriștii cu cea mai mare popularitate în România, a făcut, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru STIRIPESURSE.RO, dezvăluiri despre era post-Coldea este una în care afaceriștii români nu vor mai avea probleme cu abuzurile instituțiilor de forță ale statului.

Citește și: Mărturia cutremurătoare a soției lui Emi Pian: ‘Totul a fost planificat. Ei și-au făcut planurile, și mi-au omorât bărbatul’

”România, până la Coldea, a fost o Românie, iar după Coldea este o altă Românie. Nu mai suntem pe vremea lui Coldea, când toate lucrurile ajung și acolo se varsă și acolo se iau deciziile. Nu mai sunt presiunile pe mediul de afaceri, care au fost. Mesajele sunt foarte clare: mediul de afaceri românesc trebuie lăsat să se dezvolte.

Problema noastră este că nu mai avem încredere în nicio instituție a statului român. De ce să facem investiții de sute de milioane de euro în DNA? Eu aș investi banii în educație!”, a spus Mohammad Murad.

Citește și: Doliu în lumea politică: A murit în timp ce se afla în campanie electorală. Viza funcția de președinte al Consiliului Județean Dolj .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.