Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mohammad Murad a bătut palma cu George Simion, la o pungă de semințe: s-a lipit de o funcție de mare influență

Facebook
Mohammad Murad

Extrem de vocal la adresa statului român, omul de afaceri Mohammad Murad s-a lipit de o nouă funcție de top. Deocamdată, e vorba numai de speculații, căci conjunctura politică nu o permite, însă Murad a bătut palma cu liderul AUR George Simion pentru funcția de... ministru al Agriculturii, într-un viitor guvern AUR. Cei doi au tranșat afacerea la o pungă de semințe, scrie presa.

Întâlnirea dintre George Simion şi Mohammad Murad vine după ce acum câteva zile a avut loc o întrunire la Palatul Parlamentului, în care s-a discutat pe tema proiectului „România. Țară eșuată?”, la care au participat nume cunoscute din politică, precum avocații Gheorghe Piperea și Adrian Cuculis, fostul ministru de finanțe Orlando Teodorovici, fostul europarlamentar Norica Nicolai, specialistul în energie Dian Popescu, omul de afaceri Dorin Iacob, omul de afaceri Mohammad Murad, deputatul Dumitru Coarnă, Radu Ghidău, Marian Cucșa, Cosmin Cerva, Dorin Iacob, Mugur Mihăescu și Dumitru Danteș.

Proiectul demarat de liderul AUR propune o analiză a stării actuale în care se găsește societatea românească, dar și punctul de plecare pentru găsirea unor soluții de redresare, anunță România TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.