Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Moise Guran face radiografia dezbaterii: Imi venea sa plang!

moise

Jurnalistul TVR Moise Guran a declarat marti, dupa dezbaterea dintre Victor Ponta si Klaus Iohannis ca este foarte dezamagit de aceasta, ca nici unul dintre ei nu a avut o prestatie convingatoare, verdictul sau fiind unul sumbru: "imi venea sa plang, asa, gandindu-ma cum o sa ma duc eu duminica la vot".

"Dezbaterea a fost slaba, extrem de slaba, dezamagitoare din punctul meu de vedere. Impresia mea finnd ca in final vom avea duminica de votat intre doi oameni care nu citesc nici macar presa. (...) Si organizarea a fost sub orice critica, felicitari colegilor d ela Realitatea – data viitoare poate totusi organizeaza TVR-ul o astfel de dezbatere pentru ca atunci cand ii aduci pe cei doi acolo nu e ca si cum ai face un interviu cu fiecare dintre ei, ideea e sa ii lasi sa interactioneze sa ii cunoasca publicul cat mai bine. Sunt usor iritat dupa aceasta dezbatere, dar o sa ma calmez.

Premierul Victor Ponta desi vulnerabil pentru ca este premier, a intors in favoarea sa faptul ca detine mai multe cifre in mod firesc decat contra-candidatul sau, dar a reusit sa il bage in defensiva pe Iohannis inclusiv pe problema votului din Diaspora – o tema de actualitate pentru care inca nu sa gasit o solutie.

Mi-a parut rau de timp, dupa ce ca nu au lamurit nicio problema, am asteptat o gramada sa ii vad dezvoltand probleme importante – cum ar fi cea referitoare la coruptie. (...) Dupa o ora si ceva de dezbateri ma plictisisem si imi venea sa plang, asa, gandindu-ma cum o sa ma duc eu duminica la vot", a spus Moise Guran in emisiuena sa de la TVR.

Mai multe detalii vezi aici!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.