Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Moldova sare în ajutorul Turciei și trimite cinci elicoptere pentru a participa la stingerea incendiilor

Keralakaumudi News
incendii Rusia

Cinci elicoptere din Republica Moldova, au fost îndreptate în sudul Turciei, pentru a participa la operațiunea de stingere a incendiilor, notează știri.md

"Pe data de 4 august, ambasadorul Dmitri Croitor a avut o discuție telefonică cu Președintele companiei din Republica Moldova, care a îndreptat 5 elicoptere în Turcia, pentru a participa la operațiunea de stingere a incendiilor din regiunea de sud a țării. În cadrul discuției telefonice, Președintele companiei a comunicat că, echipajele de zbor, din care fac parte cetățeni RM, sunt în siguranță.

La rândul său, Ambasadorul a adus aprecieri acțiunilor de susținere din partea companiei din RM, în aceste clipe de grea încercare pentru poporul turc, remarcând că, astfel de acțiuni contribuie la solidificarea parteneriatului strategic dintre ambele state.

Totodată, a fost remarcat că, Ambasada a purtat discuții cu Consulii Onorifici ai RM în Antalya, Alanya și Marmaris, care sunt gata să acorde asistență cetățenilor moldoveni, în caz de necesitate", se arată în comunicat.

Potrivit meteorologilor, un val de căldură provenit din nordul Africii a provocat aceste devastatoare incendii de vegetaţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.