Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Moldova va avea președinte o femeie: 'Se va produce o răsturnare ca în România'

Inquam Photos / Adel Al-Haddad
Inquam Maia Sandu

Igor Dodon, candidatul prorus al Partidului Socialiştilor din Republica Moldova (PSRM), şi Maia Sandu, candidata proeuropeană a Partidului Acţiune şi Solidaritate (PAS), se confruntă în turul al doilea al scrutinului prezidenţial care va avea loc duminică în Republica Moldova şi care este considerat crucial pentru viitorul ţării.

După ce s-a întâmplat în SUA, unde candidatul anti-sistem, Donald Trump, s-a impus în ciuda pronosticurilor, la fel se va întâmpla și în Moldova, iar Maia Sandu va câștiga finala prezidențială. E pariul lui Traian Băsescu, fostul președinte al României care și-a luat și cetățenia moldovenească și va vota, duminică, cu Sandu.

Citește și: Nu ai mai văzut așa ceva: Acesta e CEL MAI RAPID CAMION din lume / VIDEO

”Se va produce o răstunare ca în România acum 2 ani. Igor Dodon are 49% și rămâne acolo, iar Maia Sandu va trece de 50%, va ajunge la 52-53%. Mulți tineri nu au votat în primul tur, dar se vor duce acum.

Dodon are o poziție atât de slugarnică față de Moscova încât nici Voronin, care e tatăl lui, i-a zis că nu-i dă votul. El vrea federalizarea.

Eu am greșit cu Voronin când i-am pus, prematur, în primul meu mandat, problema unirii. I-am zis, frate Voronin, hai să ne unim. Atunci a început să scuipe ele peste frontieră. El era moldovenist, el ar fi vrut sa stea acolo cu tarisoara lui.

Citește și: ADN-ul uman conține mult ADN non-uman: Cât de mare e partea de animal din oameni

Maia Sandu e o femeie isteață, a lucrat la FMI. Eu cred ca fenomenul de strângere a tinerilor in jurul Maiei Sandu se va produce si va castiga.”, a spus Traian Băsescu la emisiunea ”Jocuri de putere”, de la Realitatea TV, moderată de Rareș Bogdan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.