Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premierul moldovean a plecat în SUA să caute bani. Situația în țară este critică

stiri.md
Natalia Gavrilita

Premierul țării, Natalia Gavrilița a plecat astăzi în SUA pentru a participa la o reuniune a liderilor guvernamentali și oameni de faceri și știință.

Premierul se va afla în SUA până pe data de 17 iulie, perioadă în care vor fi abordate zilnic subiecte importante ce țin de situația în lume, dar și în R. Moldova, transmite Știri.md.

Experți de talie mondială vor facilita discuțiile despre provocările critice și consecințele crizelor din ultima perioadă la nivel regional și internațional, inclusiv războiul din Ucraina, creșterea prețurilor și perturbarea lanțurilor logistice. Participanții la eveniment își propun să schițeze soluții pe care liderii globali le-ar putea implementa pentru a genera schimbări pozitive în comunitățile lor.

În continuarea vizitei sale la Washington, Natalia Gavrilița se va întâlni cu oficiali americani, reprezentanți ai Fondului Monetar Internațional și ai sectorului privat cu scopul de a promova interesele Republicii Moldova în SUA. Prim-ministra va discuta despre posibilitatea obținerii unui suport bugetar pentru acoperirea cheltuielilor necesare procurării energiei electrice din Ucraina, dar și despre problema creșterii inflației din Republica Moldova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.