Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MOMENT EMOȚIONANT la Arena Națională: Ce au scandat SUTE DE FANI la sicriul lui Daniel Prodan /VIDEO

Inquam Photos / George Calin
Inquam sicriu Daniel Prodan cărat de colegi

Momente impresionante la Arena Naţională din Bucureşti, acolo unde întreaga suflare a fotbalului românesc şi-a luat adio de la Daniel Prodan. Fostul mare internaţional român a murit pe 16 noiembrie, în urma unui infarct, la doar 44 ani.

Rând pe rând, la căpătâiul fostului fundaș al Generaţiei de Aur au stat foştii colegi şi antrenori de la Steaua sau echipa naţională, dar şi alte nume importante ale fotbalului autohton. Seara a venit rândul "ultraşilor" să-şi ia adio de la fostul lor idol, aşa cum au ştiut mai bine.

Citește și: Ele sunt femeile care fac SEX mai DES: Studiu pe 210.000 femei

Sute de fani ai Stelei au venit la Arena Națională în jurul orei 17:00, unde au afişat şi un banner imens dedicat fundaşului care a cucerit cinci titluri de campion al României în tricoul roş-albastru.

"Când nimic nu merge bine şi totul e în van / Sudul aduce un ultim omagiu mareului Prodan", a stat scris pe un banner imens afişat de fanii Stelei, care au aprins torţe în loc de lumânări, în cinstea fundaşului dispărut tragic dintre noi.

Citește și: Dragnea pierde guvernarea!

"Te vom iubi mereu!" au strigat sutele de suporteri, după care au urcat spre zona în care a fost depus sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Didi Prodan, anunță PRO SPORT.

Tot seara a ajuns la Arena Naţională şi Anghel Iordănescu, antrenorul care a condus naţionala României până în sferturile CM 1994, cu Daniel Prodan printre titulari.

Sicriul lui Daniel Prodan a fost adus la Arena Naţională de câţiva dintre foştii colegi şi prieteni ai lui Didi Prodan, precum Gică Popescu, Basarab Panduru, Toni Doboş, Viorel Moldovan, Bogdan Stelea sau Miodrag Belodedici.

Citește și: Cum se consumă și se păstrează CORECT ouăle

content-imagecontent-imagecontent-imagecontent-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.