Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Moment EMOȚIONANT pentru tatăl Simonei Halep: a sărit de pe scaun de bucurie în timpul meciului - VIDEO

Twitter/ WTA
Simona Halep

Simona Halep a făcut spectacol în primele 28 de minute ale semifinalei de la Miami cu reprezentanta Cehiei, Karolina Pliskova, informează prosport.ro.

Citește și:  Pliskova, primele declarații după victoria în miez de noapte în faţa Simonei Halep: 'Am luptat mai mult, am jucat mai agresiv şi a dat roade'

Lovitura care l-a impresionat cel mai mult pe Stere Halep este cel puţin la fel de potrivită pentru secţiunea de highlights precum punctul care i-a entuziasmat pe comentatori. În plus, reverul executat din plin fuleu a şi venit într-un moment decisiv, aducându-i break-ul Simonei şi conducerea pe tabelă, 3-2. Stere Halep a sărit de pe scaun şi şi-a aplaudat fiica cu un zâmbet larg pe chip.

Chiar înainte ca norii să se rupă la Miami, la scorul de 3-3 şi 15-40 pe serviciul Pliskovei, Simona a reuşit un forehand din alergare de excepţie, eficienţa sa în defensivă, dintr-o poziţie complicată, determinându-i pe comentatorii de limbă engleză ai partidei să exclame: "oh, Dumnezeule!" şi "nicăieri (n.r. - unde ar plasa mingea Karolina) nu e în siguranţă".

În imagini se vede de altfel cum întreaga echipă a Simonei, cu Daniel Dobre, Teo Cercel şi Vasile Antonescu, aplaudă sincron şi cu patos, exact aşa cum îşi doreşte Halep.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.