Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Moment UNIC pentru campionul mondial Mike Tyson: se pregătește să meargă la vot pentru prima oară, la vârsta de 54 de ani

Orissapost.com
Mike Tyson

Fostul campion mondial de box Mike Tyson se pregăteşte, la 54 de ani, să voteze pentru prima oară în viaţa sa, cu ocazia alegerilor prezidenţiale din Statele Unite, programate la începutul lunii noiembrie, informează agenţia DPA, potrivit Agerpres.

"Aceste alegeri vor fi primele la care voi vota", a scris Tyson într-un mesaj pe Twitter. "Nu am crezut niciodată că aş putea face asta, din cauza cazierului meu. Sunt mândru că în cele din urmă voi vota", a adăugat el.

Mike Tyson a executat o pedeapsă de treia ani de închisoare după ce a fost condamnat pentru viol şi două acuzaţii de comportament sexual deviant, în 1992, potrivit CNN.

În timp ce multe state americane interzic persoanelor condamnate pentru infracţiuni să voteze, o lege votată anul trecut în Nevada, unde trăieşte "Iron Mike", fost campion mondial al greilor, restabileşte dreptul de vot pentru persoanele care au ieşit din închisoare.

Tyson, care a luptat ultima oară în 2005, se pregăteşte în prezent pentru revenirea în ring, urmând să înfrunte un alt fost campion, Roy Jones Jr, pe 28 noiembrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.