Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Momente comice in Parlament. Dragnea, Tariceanu si Ponta - protagonistii

MOTIUNEA DE CENZURA - PALATUL PARLAMENTULUI

Dupa discursul presedintelui Klaus Iohannis din Parlament, sedinta plenului reunit a scapat putin de sub control. Pentru a detensiona atmosfera presedintele interimar al PSD Liviu Dragnea a venit la microfon sa detensioneze situatia:

"Pentru ca am vazut ca e agitatie in sala, am venit sa ii urez la multi ani doamnei Alina Gorghiu", a spus Liviu Dragnea.

Urarea sa a starnit aplauze, dar si rasetete auditoriului. Dragnea s-a dus la copresedintele PNL Alina Gorghiu si a pupat-o.

De la prezidiu, presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a intreabat: "Partidele inteleg ca au felicitat-o pe doamna Gorghiu, din partea Guvernului nu se ofera nimeni?"

Intrebarea sa a starnit din nou rasete. Cel mai amuzat a fost insa premierul Victor Ponta, care a comenat ceva, a ras cu pofta si a batut cu palma in pupitrul din fata sa.

De la Guvern nu a vinit nimeni la microfon sa ii faca urari Alinei Gorghiu. Doar presedintele Camerei Deputatilor a vinit sa isi reia locul la prezidiu dupa o scurta absenta: "Domnul Zgonea, cand a auzit ca e faza de felicitari, vine cu mine", a comentat Tariceanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.