Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noi probleme grave la Boeing: Un avion 737 al companiei All Nippon Airways şi-a întrerupt zborul după depistarea unei fisuri în fereastra carlingii

Aviation Today
Boeing 737 MAX

Un avion Boeing 737 al companiei All Nippon Airways, ce efectua o cursă internă, a revenit sâmbătă pe aeroportul de decolare, după ce a fost depistată o fisură în fereastra cabinei pilotului, în timpul zborului, potrivit agenţiei de presă Kyodo.

Cursa 1182 se îndrepta către aeroportul Toyama, însă a revenit pe aeroportul Sapporo-New Chitose în jurul orei locale 11:20, fără a raporta răniţi în rândul celor 59 de pasageri şi şase membri ai echipajului, potrivit Kyodo, care citează compania aeriană.

Compania Boeing pare însoțită de ghinion.

Administraţia Federală a Aviaţiei a informat Boeing că investighează dacă compania ”nu s-a asigurat că produsele finalizate corespund designului său aprobat şi sunt în condiţii de funcţionare în siguranţă, în conformitate cu reglementările FAA”, transmite CNBC.

Ancheta a fost declanşată în urma incidentului în care un panou de uşă al unui avion Boeing 737 Max 9 al companiei americane Alaska Airlines s-a desprins în timpul unui zbor, la începutul acestei luni, potrivit news.ro.

Incidentul a determinat Administraţia Federală a Aviaţiei să impună consemnarea la sol a peste 170 de avioane Boeing şi a reaprins frustrarea în rândul companiilor aeriene, din cauza dificultăţilor producătorului american de avioane de a limita o serie de crize de siguranţă şi aprovizionare, au declarat oficiali din industrie şi experţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.