Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Momente grele pentru Paula Badosa care a părăsit terenul în scaun rulant la Jocurile Olimpice

antena3.ro
tenis

Jucătoarea spaniolă de tenis Paula Badosa, victima unei insolaţii, a părăsit terenul în scaun rulant după ce a abandonat miercuri în sferturile de finală ale turneului olimpic de la Tokyo, în meciul cu Marketa Vondrousova (Cehia), transmite AFP.

Badosa a pierdut primul set cu 3-6 şi nu a putut relua partida după un lung time-out medical.

"E păcat că am terminat aşa. Condiţiile au fost dificile de la începutul competiţiei, am încercat să ne adaptăm cât mai mult, dar corpul n-a rezistat", a regretat după meci jucătoarea aflată pe locul 29 în ierarhia mondială. "Am suferit o insolaţie, aşa cum aţi putut vedea, şi nu m-am simţit în stare să continui", a adăugat ea.

Badosa s-a retras apoi şi din proba de dublu mixt, unde urma să participe alături de Pablo Carreno Busta. De această retragere au beneficiat francezii Pierre-Hugues Herbert şi Fiona Ferro.

După o zi ploioasă, temperatura a urcat miercuri la 32 de grade, iar indicele de căldură a ajuns la 37 de grade la Ariake Tennis Park.

În semifinalele probei de simplu, Vondrousova (42 WTA) o va întâlni pe ucraineanca Elina Svitolina (6 WTA). Aceasta a trecut în sferturi de jucătoarea italiană Camila Giorgi (61 WTA), cu 6-4, 6-4.

Cealaltă semifinală le va opune pe elveţianca Belinda Bencic (12) şi kazaha Elena Rîbakina (20 WTA). În sferturi, Rîbakina a eliminat-o pe spaniola Garbine Muguruza (9 WTA) în două seturi, 7-5, 6-1, iar Bencic a dispus de rusoaica Anastasia Pavliucenkova (18 WTA) în trei seturi, 6-0, 3-6, 6-3, informează Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.