Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mondialele de ciclocros oferă un nou duel apoteotic van der Poel - van Aert

https://biciclistul.ro/
ciclocros
Marele absent al cursei de elită de duminică va fi britanicul Tom Pidcock, campionul mondial en titre, care în acest sezon a preferat să se concentreze pe cursele de şosea.

În acest sezon, van der Poel şi van Aert s-au înfruntat de zece ori, belgianul fiind în avantaj cu 6-4 la victorii, dar echilibrul a fost atât de pregnant încât este greu de desemnat un favorit pentru duminică.

''Fără îndoială va fi 50-50%. Totul va depinde de forma din acea zi. De acum, eu mă voi odihni bine pentru a avea cele mai bune picioare din acest sezon peste o săptămână'', a declarat duminica trecută van der Poel, după succesul de la Besancon, din ultima etapă de Cupă Mondială, la care Wout van Aert nu a participat.

Alţi favoriţi care pot intra în lupta pentru titlul mondial se anunţă belgienii Laurens Sweeck, câştigătorul Cupei Mondiale, Eli Iserbyt şi Michael Vanthourenhout, campion al Belgiei şi al Europei.

În cursa de elită feminină, aproape cu certitudine vom avea o campioană mondială din Olanda. Chiar dacă Marianne Vos, 35 ani, octuplă campioană mondială, nu va fi la start din cauza unor probleme fizice, olandezele care ocupă primele şapte locuri din Cupa Mondială nu pot scăpa victoria în cursa de sâmbătă.

Ferm van Empel, victorioasă în Cupa Mondială, Puck Pieterse, cea mai în formă din ultimele săptămâni, şi Shirin van Anrooij sau Lucinda Brand sunt văzute mari favorite la titlul mondial, conform specialiştilor.

Mondialele de ciclocros debutează vineri cu o cursă de ştafetă mixtă, sâmbătă sunt prevăzute cursele de junioare, Under-23 masculin şi cea de elită feminin, iar duminică sunt programate cursele de juniori, Under-23 feminin şi cea de elită masculin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.