Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Monica Anisie își construiește poligon de tir în casa de pe Valea Doftanei

Monica Anisie, ministrul Educației, împreună cu soțul său, Adrian Anisie, se pare că parcurg o perioadă astrală foarte benefică, potrivit prahovainfo.ro.

În declarația de avere completată în luna iunie a acestui an, când românii abia ieșiseră bezmetici din starea de urgență, pentru a rămâne în perpetua stare de alertă, Monica Anisie a trecut un teren “agricol” de 790 de metri pătrați, cumpărat la Valea Doftanei, în județul Prahova, împreună cu soțul - comisar șef de poliție Adrian Anisie, fost director al Direcției Anticorupție pentru Municipiul București și județul Ilfov, în prezent pensionar.

VIDEO Ludovic Orban anunță că se redeschid restaurantele, teatrele și cinematografele: 'În cursul acestei săptămâni vom lua o decizie'

Astrele au fost în continuare de partea familiei Anisie, pentru că, în luna iunie, mai precis pe 23 iunie 2020, Primăria Valea Doftanei a emis o autorizație de construire pe numele Adrian Anisie, din București, pentru construire locuință demisol și parter și o anexă constând în... poligon de tir!

Valea Doftanei a devenit, în ultimii ani, una dintre atracțiile imobiliare, pentru că localitatea se află într-o zonă mai puțin agitată decât Valea Prahovei, iar căile de comunicații rutiere au fost mult îmbunătățite, astfel că, după cum se vede și în cazul de față, inclusiv miniștrii lui Orban sunt seduși de comuna din nordul județului Prahova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.