Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Monica Iacob Ridzi se 'redescoperă' în puşcărie: Ce face fostul ministru după gratii

monica iacob ridzi

Se pare că Monica Iacob Ridzi a trecut peste problemele de sănătate. Fostul ministru 'se redescoperă' în puşcărie. Deţinută la Penitenciarul Gherla, fostul politician devine o actriță de succes.

Citește și: A fost creată, în laborator, PRIMA INIMĂ care bate

După mai bine de un an de când aceasta a aderat la trupa de teatru a Penitenciarului, acum plecă pentru două zile la București pentru a juca pe scena Teatrului Nottara din București. Potrivit gazetadecluj.ro, aceasta a plecat de la Gherla împreună cu alte șapte deținute spre București unde va sta până joi. Fostul ministru al Tineretului şi Sportului face parte din echipa de teatru „Morgana” a Penitenciarului Gherla. Trupa a susţinut, într-o sală a Teatrului Naţional Cluj-Napoca, premiera spectacolului „Selfie”. Acesta este realizat în parteneriat cu Teatrul Naţional Cluj-Napoca, scenariul şi regia fiind semnate de Andreea Iacob, iar din distribuţie fac parte opt deţinute ale Secţiei Exterioare Cluj-Napoca a Penitenciarului Gherla, printre care şi fostul deputat Monica Iacob Ridzi.

Citeşte şi: PRO TV a anunțat cine a câștigat 'Supravieţuitorul': Premiul e de 100.000 de euro

Potrivit datelor oficiale, piesa de teatru Selfie are un scenariu original bazat pe întâmplări reale din viața fostului ministru Monica Iacob Ridzi si a celorlalte detinute. "Spectacolul, realizat în parteneriat cu Penitenciarul de Maximă Siguranţă Gherla, Secţia exterioară Cluj-Napoca, are o distribuţie formată exclusiv din femei private de libertate. Scenariul este unul original, creat pe baza unor poveşti reale din viaţa femeilor din distribuţie, care participă la acest spectacol nu doar jucând, ci şi împărtăşind cu noi fragmente, imagini şi stări din istoria familiilor lor. Astfel, spectacolul va reuni, ca un puzzle, fire din viaţa bunicilor şi a copiilor acestor femei, poveşti-oglindă din trecutul şi din viitorul lor, care le oglindesc propriile vieţi” se arata in descrierea spectacolului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.