Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Monica Macovei, caracterizare DURĂ pentru Tudorel Toader: 'Avocatul infractorilor flutură în presa internațională galeria de minciuni'

monica macovei m10 agerpres

Caracterizare dură făcută de fostul ministru al Justiției, Monica Macovei, actualului ministru al Justiției, Tudorel Toader. Macovei îl acuză pe Toader că ar fi avocatul infractorilor.

"Toader, avocatul infractorilor, scrie publicației Financial Times împotriva dnei Kovesi, un procuror român care a trecut cu brio toate etapele pentru numirea ca procuror șef european.

Toader o atacă în cel mai josnic mod pe dna Kovesi și flutură în presa internațională galeria de minciuni fabricate în sediile de partid și la televiziunile mogulilor. De exemplu, Toader scrie că cca 70% din dosarele deschise magistraților au fost din oficiu, o minciună grosolană contrazisă deja de CSM. Datele statistice ale CSM arată că doar 2% din dosare au fost începute din oficiu.

Toader spune că scrisoarea publicată în Financial Times este în numele guvernului Dăncilă. Aceasta este cea mai clară dovadă de denigrare: atunci când minți, în numele Guvernului, interesat doar de distrugerea reputației unui magistrat.

Un Guvern întreg împotriva unui procuror român", scrie Monica Macovei pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.