Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Monica Macovei face acuzații dure: PRO TV mi-a anulat emisiunea! Pe cine aruncă vina

macovei_lansare

Monica Macovei spune că ar fi trebuit să participe la o emisiune găzduită de PRO TV, însă aceasta a fost anulată la presiunile CNA. Macovei dezvăluie și că o emisiune cu Klaus Iohannis a fost ștearsă de pe un site aparținând trustului media. Macovei e de părere că în spatele deciziei stau Victor Ponta și slugile sale de la CNA.

”CNA îl slugărește pe Ponta și vrea să cenzureze internetul

Mâine ar fi trebuit să particip la o emisiune online pe site-ul stirileprotv.ro. Am fost anunțată de reprezentanții ProTV că emisiunea a fost anulată ca urmare a unui telefon din partea CNA. Mai mult, emisiunea la care a participat astăzi contracandidatul Johannis a fost ștearsă de pe site.

Orice intervenție a CNA asupra conținutului unui site de internet reprezintă un abuz și o încălcare flagrantă a legislației române și europene.

CNA are atribuții doar în audiovizual și funcționează într-o țară UE, nu în Rusia sau China.

Suntem în fața unui precedent periculos pentru democrație. Internetul este un spațiu liber de comunicare în afara reglementărilor CNA, iar asta sperie un partid cu valențe totalitare, așa cum este Partidul Social Democrat.

Dezvoltarea internetului a oferit oportunități societăților deschise: a întărit libertatea de exprimare și a obligat guvernele să fie mai transparente.

Reglementarea internetului poate înrobi cetățeanul. Într-un stat de drept nu avem nevoie de structuri birocratice și politizate precum CNA. Audiovizualul este deja reglementat și vedem cu toții mizeria de pe micile ecrane la care CNA închide ochii.

Internetul este un spațiul al libertății și trebuie să rămână așa! Îi cer lui Victor Ponta și slugilor sale de la CNA să nu mai cenzureze libertatea de exprimare.”, e postarea Monicăi Macovei pe o rețea de socializare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.