Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Monica Macovei îi MITRALIAZĂ pe sabotorii lui Kovesi în cursa pentru șefia Parchetului European: Teldrum ce este? Nu este o fraudă cu fonduri europene?

MONICA MACOVEI - CONFERINTA

Europarlamentarul Monica Macovei susține că sabotarea Laurei Codruța Kovesi în cursa pentru Parlamentul European este un motiv de rușine națională. Guvernul, ambasadorii, europarlamentarii, indiferent de culoare, ar trebui să o susțină în același glas. Kövesi e prima alegere, după cum scrie în scrisoare, e cea mai bună - atenționează Macovei.

"Este atipic pentru un stat membru să nu-și susțină candidatul, mai ales un candidat care a trecut de două audieri ale comisiei de selecție, o comisie formată din judecători de curți supreme din alte state, foști judecători de la Curtea din Luxemburg, persoane total independente care au validat-o din punct de vedere profesional. Va fi o rușine. Guvernul, ambasadorii, europarlamentarii, indiferent de culoare, ar trebui să o susțină în același glas. Kövesi e prima alegere, după cum scrie în scrisoare, e cea mai bună.

Citește și: Codrin Ștefănescu ANUNȚĂ RĂZBUNAREA PSD după plecările la Pro România: Ne pregătim să primim între 8 şi 11 parlamentari din alte partide

A fost cazul Poloniei: actualul guvern de la Varșovia (…) nu l-a susținut pe Donald Tusk la președinția Consiliului (…) doar românii și polonezii se pun în situații de acest fel. Înțeleg că-i macină, că au vrut să scape de ea, și se trezesc cu ea procuror-șef care se ocupă cu dosare de fraudare a fondurilor europene. Teldrum ce este? Nu este o fraudă cu fonduri europene de peste 20 de milioane de euro?”, scrie Monica Macovei pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.