Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Monica Macovei îl 'dă-n fapt' pe Ciprian Ciucu: 'A ales soluţia imorală'

facebook.com/ciprian.ciucu
ciprian ciucu

Monica Macovei "a luat foc" după ce a aflat că Ciprian Ciucu a trădat-o şi a dat M10 pentru PNL după ce Cătălin Predoiu l-a convins să intre în echipa lui şi să fie viceprimar al Capitalei.

Liderul M10 a tunat la adresa lui Ciucu şi "l-a dat în fapt" pe acesta, dezvăluind negocierile dintre PNL şi Ciucu. "El era candidatul susținut ca independent de M10 la Primăria București, ne-a lăsat baltă și s-a dus la PNL. Din punctul meu de vedere, putea să se ducă și la PSD, pentru ca nu e nicio diferență. Mi-a spus în ziua în care a fost Orban la DNA, nu rețin exact data, a venit la mine și mi-a spus că a fost sunat de cineva de la PNL să se întâlnească cu d-l Predoiu și m-a întrebat dacă are consimțământul meu. Condiţia a fost să fie susţinut, dacă se punea problema asta, ca independent, așa cum îl susține și M10. Și el a spus: „sigur, nicidecum altfel, numai varianta asta este în discuție“. Apoi m-a sunat și mi-a spus că întâlnirea a durat 10 minute, a zis că Predoiu o să vorbească în partid, că a fost așa, o tatonare, că nu i s-a părut că e ceva de perspectivă. Nu am știut nimic de alte negocieri și nu a avut mandatul meu.

Citeşte şi: Dezvăluirile făcute de Elena Udrea în sala de judecată: 'M-a trimis la închisoare'

Acum câteva zile, eram la Bruxelles, m-a sunat la 10 dimineața și mi-a spus că Predoiu i-a propus să se înscrie în PNL, să fie în fruntea listei la Consiliul General și acolo va fi ales viceprimar, candidând în tandem alături de Predoiu. Mi-a mai spus că i s-a promis că va fi pe un loc eligibil pentru parlament în 2016 și că va fi pe lista pentru Parlamentul European în 2019.

Citeşte şi: BBC: Avionul Malaysia Airlines ar fi fost doborât de un avion militar ucrainean

Bună afacere, da. Și că o să semneze un protocol în sensul acesta. Înțeleg că ar fi cerut și o funcție în partid, dar a fost refuzat. Dar asta e, și pentru mine, pe surse. I-am spus că există un singur cuvânt pentru ceea ce face. Le-a spus și colegilor din partid cu care s-a întâlnit în aceeași zi că a ales soluția imorală. Nu vreau să încep un război cu Ciucu, nu merită. Nu merită nimic, din punctul meu de vedere. Eu nu continui discuția cu o astfel de persoană. La nivel personal e o mare dezamăgire, nu e prima, nu va fi ultima. Poate că am ales eu greșit.", a tunat Macovei pentru revista22.

Citeşte şi: PSD pierde un 'greu' din teritoriu înainte de alegeri

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.