Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Monica Macovei o UMILEȘTE pe Viorica Dăncilă: 'S-a pierdut pe undeva. Dragnea are acces la pușculița bugetară și împarte banii publici'

monica macovei m10 agerpres

Europarlamentarul Monica Macovei critică dur blocajul privind adoptarea bugetului. Macovei susține că negocierile purtate de Liviu Dragnea cu primarii demonstrează clar că Viorica Dăncilă nu este premier decât pe hârtie.

"De câteva zile, Dragnea conduce singur negocierile pe bugetul 2019 care trebuia să fie gata în noiembrie 2018. Mesajul este clar: eu am banii, eu decid, eu sunt premierul de facto. Dăncilă s-a pierdut pe undeva. Dragnea are acces la pușculița bugetară și împarte banii publici în funcție de interesele lui, în timp ce Tudorel Toader caută soluții să-l scape de condamnarea definitivă și de condamnări viitoare.

Citește și: Codrin Ștefănescu ANUNȚĂ RĂZBUNAREA PSD după plecările la Pro România: Ne pregătim să primim între 8 şi 11 parlamentari din alte partide

Primarii din țară spun că banii din buget sunt împărțiți după criterii doar de Dragnea știute, fără legătură cu realitatea. Direcția de Investigare a Crimei Organizate și Terorismului avertizează că banii alocați pe hârtie nu îi vor ajunge să-și desfășoare activitatea. Dacă tai bugetul procurorilor, le blochezi activitatea. Așa mai scapă niște penali.

La Transporturi și Dezvoltare nu sunt miniștri, pentru că Dragnea&comp. insistă cu aceleași propuneri refuzate de președinte. De ce nu fac alte propuneri? Pesediști puși pe hoție sunt mulți.

“Ordonanța lăcomiei” adoptată de Guvernul Dăncilă alungă investitorii, blochează dezvoltarea firmelor și închide locuri de muncă.

Toate la un loc se numesc dictatura unui penal: un condamnat definitiv și grupul infracțional pe care-l conduce au pus mâna pe țară și o împart după interesele personale. Oamenii, oamenii nu mai există", scrie Monica Macovei pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.