Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Monica Niculescu îi dă replica lui Caroline Wozniacki: 'Foarte urât din partea ei, eu n-am mai auzit ca un număr 1 mondial să declare aşa ceva' / VIDEO

Scene incredibile au avut loc în timpul meciului dintre Monica Niculescu și Caroline Wozniacki! Liderul mondial a acuzat-o pe româncă de lipsă de fair-play în timpul optimilor de finală ale turneului de la Doha. Daneza s-a impus cu 7-5, 6-1.

"Foarte urât din partea ei, eu n-am mai auzit ca un număr 1 mondial să declare aşa ceva. Mi s-a părut foarte urât din partea ei. Eu aşa joc. Chiar sunt foarte dezamăgită de ce a zis şi mi se pare că-şi dă prea multă importanţă. Nu am vrut să intru în capul ei. Eu aşa joc şi aşa mă comport, aşa fac în fiecare meci şi nu am auzit pe nimeni să spună ceva.

Citește și: A fost făcut public! Cât de bogată este, de fapt, „VOCEA” premierului Dăncilă

Mi se pare că lipsă de fair-play a fost ce a făcut ea, că s-a certat cu arbitrul şi m-a scos puţin din ritm, din păcate. Jucam foarte bine acolo, revenisem şi faptul că s-a certat cu arbitrul şi a tras de timp mi s-a părut lipsă de fair-play. M-a scos din ritm cu cearta aceea. Arbitrul a spus că nu vede ceva în neregulă, dar ea a tras foarte mult de timp", a declarat Niculescu la TV Digi Sport.

Daneza Wozniacki a fost extrem de iritată, la scorul de 4-4 și 15-0 pentru Monica. Caroline s-a dus la arbitru și i-a reproșat faptul că Monica Niculescu țipă prea tare în timpul punctelor, atunci când pe loviturile ei, dar și pe cele ale danezei, ceea ce o deranjează, și a imitat-o pe jucătoarea noastra, scrie gsp.ro.

Citește și: Nimeni NU va PIERDE niciun ban! Ministrul Eugen Teodorovici anunță că a găsit RĂSPUNSUL

"Doar așa poate câștiga. Nu este normal. Nu cumva scrie în regulament că nu ai voie să faci zgomote când adversara lovește?", i-a spus Caroline arbitrului. Arbitrul i-a spus danezei să continue jocul. "Asta e opinia ta. Eu consider că ea așa joacă și că nu e nicio problemă".

Monica Niculescu a câștigat game-ul în care a servit Wozniacki, a servit la 5-4 pentru a câștiga setul, dar daneza a revenit și a luat primul set, 7-5.

Citește și: Mihai Bendeac, decizie RADICALĂ! Actorul a anunțat SFÂRȘITUL .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.