Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Monica Niculescu s-a calificat în optimi, la Doha, după o REVENIRE ISTORICĂ: Va juca împotriva liderului mondial, Caroline Wozniacki

www.romaniatenis.ro
Monica Niculescu

Monica Niculescu, locul 92 WTA, a baneficiat de abandonul sportivei Magdalena Rybarikova din Slovacia, locul 18 WTA şi cap de serie numărul 14, la scorul de 6-7 (6), 6-2, 3-0, calificându-se în optimi, la Qatar Open.

Miercuri, jucătoarea română a pus din nou în scenă un meci marcă înregistrată, cu schimburi lungi de mingi, cu rispă de energie, cu numeroase slice-uri, cu o defensivă foarte bună, epuizându-şi adversara. Totuşi, românca şi-ar fi putut face meciul mai uşor, dacă ar fi reuşit să concretizeze avantajul de 6-3 avut în tie-break.

Citește și: Ce meserie BĂNOASĂ are Andreea Cosma și cui i-a DONAT un apartament

A fost un prim set de aproape o oră şi 20 de minute, cu opt break-uri, cele două jucătoare câştigând fiecare pe serviciul celeilalte, de la 2-2. După ce a ratat mingile de set, Niculescu a jucat din ce în ce mai bine şi a câştigat nouă din următoarele 11 ghemuri. După două ore şi 13 minute, Rybarikova s-a retras de pe teren, acuzând o accidentare.

În faza următoare Niculescu, care a trecut în primul tur de Maria Şarapova, va da piept cu liderul mondial, daneza Caroline Wozniacki. Până în prezent, ele s-au întâlnit de nouă ori, iar Wozniacki a câştigat de opt ori.

Citește și: Mutare de proporții! Frații „Dedeman” ATACĂ o nouă piață – Unde vor să se IMPUNĂ

Niculescu este a treia româncă în optimi la Doha, după ce Simona Halep şi Sorana Cîrstea au reuşit aceeaşi performanţă.

Calificarea în turul al treilea al Qatar Open este recompensată cu un premiu în valoare de 33.750 de dolari şi cu 105 puncte WTA.

Citește și: Ministrul Eugen Teodorovici, schimbare RADICALĂ! Cum vrea să EVITE o RISIPĂ anuală de ZECE milioane de euro .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.