Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Monica Pop ÎI TOACĂ pe actorii #rezist: Returnați premii primite politic. De ce nu l-ați criticat pe Iohannis când a greșit?

monica pop

Medicul Monica Pop se revoltă la adresa actorilor #rezist care returnează decorații. Marius Manole e unul din actorii care a decis să returneze o decorație primită de la Klaus Iohannis, după ce PNL și PSD au decis să facă împreună guvern. Pop spune că actorii joacă teatru și în viață.

ȚATI PIERDUT SI ATUNCI SI ACUM! "Dragi" actori "rezisti", de ce faceti atita teatru si in viață? Daca tot va dati seama cit v-ati inșelat cu voturile si v-ati facut ca nu vedeti atitea si atitea gafe, total in detrimentul romānilor, acum, în ceasul al 12-lea, pe cine credeti voi că interesează că recunoasteti, ca returnati premii, si acelea, unora oferite "politic", se stie! E vreun artist mai " critic" care sa fi primit medalii " politice"?! Multi ar fi meritat, pt talentul lor, unii poate mult mai mult decit voi! Dar...

E ok ca n-ati iesit la timp sa criticati greselile de strategie, e ok ca nu ati fost alaturi de romānii amariti si bolnavi, nemultumiti , saraci, depresivi si fara speranțe unde i-au condus "alesii" si rabufniti doar acum?! Daca sinteti atit de "corecti", de ce nu l-ati criticat pe domnul Presedinte cind a gresit ? Dar guvernul? Si, mai ales gafele monumentale ale ministrului sanatatii, cu grave consecinte asupra celor de a caror sanatate trebuia sa se ocupe, nu s-o distrugă??!! Nu, dimpotrivă, orice-au facut, era bine, chiar daca oamenii "mureau" incet, mai ales sufleteste! Unde ati fost cind premierul a spus ca nu se vor scumpi alimentele de bază iar promisiunea a durat citeva zile? In conditiile in care oamenii luau 75% din salariu? Unde erati atunci? Nu i - ati criticat nici macar cind au lovit crunt in propriile voastre interese! Si in cele profesionale dar si... de viață! Cind unii din colegii vostri de breaslă nu aveau nici bani de pîine si știati bine??!! Nu e deloc onorabil! Onorabil era daca trimiteati un mic colet cu "premiul" , cu un mic text explicativ, prin postă cu confirmare de primire, că oricum pe dl Președinte nu-l interesează parerea voastră si, in plus, cred ca mai si regretă că a facut gestul respectiv, chiar daca, pt unii era pt a recompensa sprijinul vostru politic! Am fost, sint si voi rămine prietena artistilor! A celor care sint oameni si in viață, nu doar in unele roluri pe scenă iar in realitate...s-a văzut! Mai ales " acum", scrie Monica Pop pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.