Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Monica Pop și Nelu Tătaru, contre în direct: 'Nu pot să cred că ați spus așa ceva' / 'E puțin cam mult această discuție'

Inquam Photos / Adel Al-Haddad
Inquam Monica Pop

Medicul Monica Pop și fostul ministru al Sănătății, Nelu Tătaru, s-au întrecut în replici usturătoare, în direct la România Tv, pe tema obligativității vaccinării.

Nelu Tătaru, fostul ministru al Sănătății a deschis, în urmă cu câteva zile, discuția referitoare la obligativitatea vaccinării copiilor.

Întrebat ce se întâmplă dacă un părinte trece de toate etapele de consiliere și refuză vaccinarea copilului, fostul ministru al Sănătăţii, Nelu Tătaru, a precizat că în măsura în care rămâne obligativitatea în lege vor apărea și anumite contravenții, cea mai mare amendă fiind de 10.000 de lei, potrivit legii vechi a vaccinării.

Nelu Tătaru a dat de înțeles că părintele ar putea fi decăzut din drepturi dacă refuză să își vaccineze copilul și plătește amenda.

Întrebat în emisiunea lui Victor Ciutacu de la RomâniaTv, despre acest subiect, Nelu Tătaru a spus că: „Legea vaccinării e o lege la care se lucrează din 2017. Eu am solicitat PNL să o retragă. Nu văd corectă obligativitatea vaccinurilor. Un vaccin pe care îl avem de câteva luni nu e corect să fie obligatoriu. Există alte vaccinuri care au o eficacitate sigură și care au fost experimentate ani de zile. Există în lege anumite obligativități care ar trebui implementate”.

Monica Pop: „Nu pot să cred că ați spus așa ceva. Să spuneți că trebuie decăzuți părinții din drepturi nu pot să accept. Nu e corect. Nu se poate pune problema să vă gândiți la așa ceva”

Tătaru: „Eu când am solicitat acea lege am solicitat-o pentru a fi discutată în comisii. E puțin cam mult această discuție”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.