Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Morga din Vaslui a confiscat bebelușul mort al unei familii: Autoritățile nu se sinchisesc să elibereze certificatul de deces pentru înhumarea copilașului

observator.tv
bebelus

Cadavrul unui bebeluş este ţinut la morga Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui de două luni, iar familia nu a putut să-şi înmormânteze copilul, deoarece autorităţile nu au găsit o soluţie pentru eliberarea certificatului de deces, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Vești proaste pentru Simona Halep! Va pierde locul 1. Cine îi va lua locul

Copilul a fost născut, în luna noiembrie, la domiciliu, de o femeie din comuna Roşieşti, care a solicitat sprijinul ambulanţei, dar a ajuns să nască singură până la sosirea echipajului medical, iar fătul a decedat. La momentul respectiv, echipajul medical care a preluat femeia lehuză şi a transportat-o la spital a luat şi cadavrul nou-născutului, pe care l-a dus la morgă, lucru care nu s-a efectuat conform protocolului, deoarece în astfel de situaţii ar fi trebuit să fie anunţată poliţia.

"Pe data de 21 noiembrie, am primit din partea cadrelor medicale de la Spitalul Judeţean o sesizare cu privire la moartea nou-născutului. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă, fiind aşteptate rezultatele necropsiei, examen care va stabili cu exactitate cauza decesului", a declarat, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.