Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Moș Crăciun se reinventează: aventuri acvatice, pe două roți și în aer, în timpul sărbătorilor

mos craciun

În acvarii, pe motociclete și biciclete, dar și în gondole și în aer. Odată cu sosirea Crăciunului, în întreaga lume au avut loc numeroase evenimente care au avut ca protagonist personajul prin excelență al acestei sărbători, Moș Crăciun.

Iată o selecție a celor mai „nebuni” Moși Crăciuni din lume, întocmită de Sky Italia.

În Bangkok, Thailanda, un Moș Crăciun a înotat alături de un rechin. Înotul de Crăciun face parte din programul acvariului Sea Life Bangkok Ocean World și atrage mii de turiști.

În Guatemala City, un Moș Crăciun foarte curajos (pompier) a sărit de pe podul de cale ferată din Las Vacas în timpul unui eveniment pentru cei mai săraci copii.

S-a urcat foarte sus, agățându-se de ferestre, Moș Crăciun care i-a vizitat pe copiii de la Spitalul Germans Trias din Barcelona, Spania.

O versiune mult mai de vară îl are în prim plan pe Moș Crăciun pe surf, la Papanoelada Surfera, în Nigran, Galicia, Spania.

În Valras, sudul Franței, baia de Crăciun este tradițională. La ea participă, bineînțeles, și Moș Crăciun.

De la Cupa Mondială de schi freestyle 2023-2024, specialitatea skicross, pe 22 decembrie, la San Candido, nu putea lipsi un Moș Crăciun pe schiuri.

În Belgrad, mulți Moși Crăciuni s-au transformat în centauri și au defilat prin centrul orașului pe motocicletele lor, aducând cadouri copiilor defavorizați.

Canotorii din asociațiile de canotaj venețiene, deghizați în Moș Crăciun, au vâslit în bărci tipice de lagună în timpul unei competiții pe Marele Canal, pe 17 decembrie 2023.

La Roma, oameni îmbrăcați în Moș Crăciun pe biciclete s-au adunat la Colosseum pentru a strânge fonduri pentru o organizație caritabilă pentru copii, 17 decembrie 2023

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.