Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Moțiunea anti-Ghinea: Semnal de alarmă din grupul minorităților naționale / VIDEO

Facebook
Ion Grosaru

Deputatul Andi Grosaru, din grupul minorităților naționale, a avut luni, în Camera Deputaților, la dezbaterea moțiunii simple „Cristian Ghinea - de la zero la abis”, un discurs critica la adresa ministrului. De asemenea, deputatul Mihai Lasca (neafiliat) a anunțat că va vota moțiunea.

„Am o problema personala. Dle ministru Ghinea, ati pronuntat cuvantul minoritati. Despre care minoritati vorbiti? Ati spus ca pana la finalul anului intra in fiecare ora 500.000 lei si vor intra 2,3 mld euro. Dle Ghinea, pe aritmetica simpla, pana la sfarsitul lui decembrie sumele nu sunt acestea. Este o suma de 1,836 mld euro. Diferenta de 464 de milioane euro unde sunt? Nu as vrea ca aceasta suma sa fie pretul pentru ingradirea drepturilor noastre, obstructionarea dreptului la opinie, tratament diferentiat, discriminare, ingradirea dreptului la imagine sau la libera exprimare, sau la pastrarea traditiei si culturii noastre. Va multumesc”, a zis deputatul minorităților.

Liderul grupului minorităților, Varujan Pambuccian, nu a vrut să ia cuvântul să anunțe cum vor vota deputații grupului. Grupul minorităților are 18 membri.

Moţiunea simplă intitulată "Cristian Ghinea - de la zero la abis", este semnată de 82 de deputaţi PSD.

În moţiune, PSD susţine că se impune demiterea urgentă a ministrului Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, pentru că acesta a dat dovadă de "diletantism managerial", iar Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă este "un dezastru" şi "distruge România pentru următorii cinci ani".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.