Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Motivația șoferului care a intrat cu camionul în porțile Ambasadei Rusiei: Am făcut asta să creez un coridor sigur ca ambasadorul rus să plece acasă | Video

rte.ie
camion dublin

Un șofer de camion din Irlanda a fost reținut după ce a intrat cu vehiculul în porțile Ambasadei Rusiei din Dublin. El le-a lovit intenționat cu spatele camionului, apoi a arătat fotografii cu ororile războiului din Ucraina și a spus „vreau ca ambasadorul și colegii lui să plece din această țară liberă”.

„Am făcut asta să creez un coridor sigur ca ambasadorul Rusiei să poată pleca din Irlanda. Vreau ca ambasadorul și colegii lui să plece de aici, să plece din această țară liberă.

Eu mi-am făcut treaba, băieți! De-acum e cazul ca restul Irlandei să și-o facă pe a ei”, a susținut șoferul, citat de Irish Times.

Potrivit Irish Examiner, camionul pe care-l conducea bărbatul are inscripționate cuvintele „Pur și simplu cel mai bun” pe cabină.

Un membru al Gărzii i-a spus apoi șoferului că e nevoit să-l rețină „din păcate”.

Bărbatul a fost aplaudat de cei câțiva oameni care protestau în zonă față de invazia rusă în Ucraina. „Bravo!” și „Bine ai făcut!” au strigat oamenii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.