Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MOTIVUL din spatele sustinerii date de Ponta lui Sorin Oprescu

de ce motiv

Victor Ponta a declarat luni seară că îl susţine pe Sorin Oprescu pentru un nou mandat la Primăria Capitalei: “Merg pe mâna lui Sorin Oprescu. Mereu am mers pe mâna lui Sorin Oprescu. Și el m-a sprijinit pe mine”.

Nicușor Dan, președintele Grupului de Inițiativă al Uniunii Salvați Bucureștiul (USB), dezvăluie de ce Victor Ponta îl susține pe Sorin Oprescu pentru un nou mandat la Primăria Capitalei.

În opinia acestuia, susținerea acordată de Victor Ponta lui Sorin Oprescu nu trebuie să mire pe nimeni, deoarece „sunt construiți din același aluat politic. Amândoi promit autostrăzi pe care uită să le mai construiască, amândoi îi mint cu cinism pe români și amândoi patronează un sistem corupt care începe să se destrame”.

Nicușor Dan crede că susținerea pe care Victor Ponta i-o acordă lui Sorin Oprescu va atârna ca un bolovan de gâtul actualului primar al Capitalei.

„Românii nu mai pot fi mințiți la nesfârșit, iar Victor Ponta pare să nu fi înțeles nimic din lecția oferită de cetățeni în noiembrie 2014. Beneficiind de susținerea unui urmărit penal pentru fapte de corupție, Sorin Oprescu are toate șansele să piardă cu brio alegerile pentru primărie, în cazul în care va mai candida. Cu asemenea prieteni, Oprescu nu mai are nevoie de dușmani politici”, susţine Nicuşor Dan.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.