Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Părerea specialiștilor: Motivul pentru care ducesele Meghan şi Catherine poartă cercei ieftini cu rochii de mii de dolari

gala.de
catherine meghan

Ducesele Catherine şi Meghan poartă cercei ieftini cu rochii de mii de dolari, iar specialiştii sunt de părere că la mijloc e o strategie de marketing, scrie Mediafax. Cele două ducese au contribuit la popularizarea brandurilor britanice.

Ducesele Meghan şi Catherine se numără printre personalităţile regale care dau tonul în modă în ultimii ani.

În mai multe ocazii, însă, cele două au ales să poartă cercei ieftini cu rochii de designer de mii de dolari.

Anul trecut, de exemplu, Catherine a purtat o pereche de cercei de 10 dolari cu o rochie de 222 de dolari. A repetat gestul câteva luni mai târziu, când a asortat la o rochie de 2.000 de dolari cercei de 6 dolari.

Alexandru Rafila, despre bâlbele OMS cu privire la persoanele asimptomatice: 'Lucrurile astea sunt inerente, noi avem o criză de sănătate publică'

Meghan a adoptat şi ea această tendinţă, alegând pentru o nuntă cercei de 6 dolari şi o rochie Valentino de 10.000 de dolari.

Stiliştii spun că gestul este unul deliberat, făcând parte dintr-o strategie pentru a ajunge la inimile fanilor din toate categoriile socio-economice. Combinând piese de lux şi accesorii pe care şi le permite toată lumea, cele două ducese arată o bună cunoaştere şi sprijin pentru industria modei.

Ambele ducese au contribuit la promovarea brandurilor britanice pe care le aleg. În plus, au câştigat popularitate, un bun de preţ pentru angajamentele lor diplomatice şi politice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.