Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Motivul pentru care Vladimir Putin l-a ținut la distanță pe Emmanuel Macron, la întâlnirea de la Kremlin

www.gettyimages.com
emmanuel macron vladimir putin

Preşedintele francez Emmanuel Macron nu a dorit să se supună unui test PCR cerut de Kremlin înaintea întrevederii sale cu omologul său rus Vladimir Putin, motiv pentru care ţara gazdă a impus o distanţă uriaşă pentru o convorbire "tete-a-tete" între cei doi lideri, pentru a evita eventuale îmbolnăviri, transmite EFE, care citează surse de la Palatul Elysee.

Potrivit surselor citate, "condiţiile de protocol care ar fi permis o întâlnire între cei doi şefi de stat cu o distanţă mai mică între ei (...) nu au fost nici acceptabile, nici compatibile cu problemele aflate pe agenda" liderului francez.

Imaginile cu masa enormă la care cei doi preşedinţi şi-au desfăşurat întrevederea au atras atenţia, cu toate că a fost vorba despre aceeaşi masă la care Putin a primit şi alţi lideri, potrivit Agerpres.

Surse franceze nu au dorit să confirme dacă, aşa cum au relatat unele mass-media, refuzul lui Macron de a face un test PCR are legătură cu faptul că el nu doreşte ca Rusia să intre în posesia ADN-ului său.

Aceleaşi mijloace de comunicare în masă au menţionat că Emmanuel Macron s-a supus unui test PCR înainte de a pleca spre Rusia şi unui test antigen odată ajuns în această ţară, însă ambele au fost efectuate de personal medical francez.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.