Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Moto: Pilotul japonez Haruki Noguchi a decedat la vârsta de 22 de ani, după un accident petrecut în Indonezia

lumanare doliu

Pilotul japonez de superbike Haruki Noguchi a decedat la vârsta de 22 de ani, din cauza unor răni fatale suferite într-un accident care a avut loc în weekend-ul trecut în etapa a patra a competiţiei Asia Road Championship, în Indonezia, au anunţat, joi, organizatorii, citaţi de Reuters, potrivit Agerpres.

Pilotul echipei SDG Honda Racing, care s-a clasat pe locul al treilea în Cursa de 8 ore de la Suzuka, luna aceasta, a fost tratat pentru rănile suferite la centrul medical al circuitului internaţional Pertamina Mandalika.

''În ciuda tuturor eforturilor depuse de stafful medical, din nefericire, Haruki a decedat pe 16 august'', au anunţat oficialii competiţiei într-un comunicat, oferind condoleanţe prietenilor şi familiei pilotului japonez.

Noguchi s-a aflat la terapie intensivă timp de trei zile, la un spital din regiunea Nusa Tenggara, din estul Indoneziei.

Cursa Asia Superbike 1000 cmc a fost anulată după incidentul petrecut la curba a zecea a circuitului.

Noguchi a debutat în motociclismul viteză cu o victorie obţinută în 2021, la categoria Superstock 600 din cadrul All Japan Road Racing Championships.

''Haruki a început să piloteze motociclete la vârsta de cinci ani şi ne-a oferit multă emoţie şi bucurie'', au transmis părinţii săi într-un comunicat adresat tuturor celor care l-au susţinut.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.