Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Motociclistul spaniol Carles Falcon a decedat în urma unui grav accident în etapa a doua a Raliului Dakar

Motorsport.com
Dakar

Pilotul spaniol Carles Falcon, care a suferit un accident pe 7 ianuarie în timpul etapei a doua a Dakar 2024, a murit luni, a anunţat echipa sa într-un comunicat, potrivit news.ro.

"Carles a decedat luni, 15 ianuarie. Echipa medicală a confirmat că leziunile neurologice provocate de stop cardiorespirator în momentul accidentului au fost ireversibile", a precizat echipa Twintrail Racing Team.

Motociclistul spaniol (45 de ani), care participa la al doilea său Dakar, a trebuit să fie resuscitat la faţa locului în urma unui stop cardiac, înainte de a fi transferat cu elicopterul la spitalul Al Duwadimi, la vest de Riad.

El se afla în comă de opt zile şi suferea de "o fractură a vertebrei C2". De asemenea, echipa a precizat că acesta suferea de edem cerebral.

El mai participase la Dakar în urmă cu doi ani, iar coechipierul său de atunci, Isaac Feliu, a suferit şi el un accident grav, care l-a ţinut în comă timp de mai multe săptămâni. Feliu a revenit în acest an în competiţie şi făcea parte din Twintrail Racing Team, la fel ca şi Falcon.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.