Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Motociclistul, victima Monicăi Macovei, află câți bani va primi ca daune în urma accidentului/ UPDATE: Procesul a fost amânat

MONICA MACOVEI - CONFERINTA

Marți, fostul ministru al Justiției se va prezenta din nou în fața instanței din Mangalia în cazul accidentului în care a lovit grav un motociclist. Astăzi, magistrații urmează să se pronunțe în privința daunelor către victimă, dar și către spitalele care au îngrijit victima.

UPDATE:

Judecătoria Mangalia a amânat procesul pentru data de 9 aprilie 2024, pentru a se „reveni cu adresă către Serviciul Judeţean de Medicină Legală Constanţa, cu menţiunea de efectuare a unui supliment la raportul de constatare medico-legală pentru partea civilă Ilie Constantin“.

Știrea inițială:

Recent, Monica Macovei și-a recunoscut vina. La sfârşitul lunii septembrie 2023, Monica Macovei a fost trimisă în judecată pentru vătămare corporală din culpă în urma accidentului de la Mangalia, când a intrat pe contrasens şi a lovit un motociclist.

Motociclistul a cerut în acest caz daune în valoare de 500.000 de euro.

La termenul de la jumătatea lunii februarie, bărbatul rănit în accidentul respectiv, Constantin Ilie, a povestit jurnaliştilor ce s-a întâmplat.

Monica Macovei şi-a recunoscut la tribunal vina pentru accidentul rutier de la Mangalia

„Mă aşteptam să fiu audiat de domnul judecător. Nu am fost. S-a permis inculpatei să spună câteva cuvinte la final. Iar restul a fost treaba avocaţilor aleşi aici. A mers pe recunoaştere, fără regrete. Nu a fost niciun regret până în prezent.

Motociclistul lovit de Monica Macovei, dezamăgit de procuror și de fostul ministru: Mă simt umilit

Mergem pe recunoaştere, procedura simplificată şi vedem. Am ieşit un pic dezamăgit de aici de avocatul ales al inculpatei şi de cel al asiguratorului. Mă simt aşa, cum să vă spun, practic umilit, pentru că avocatul inculpatei consideră că oferta făcută de asigurator este foarte generoasă, de parcă dânsul ar fi trecut prin ce am trecut eu şi ar fi suferit ce am suferit eu”, a afirmat Constantin Ilie.

La acea vreme, fostul ministru al Justiției dădea vina pe bărbat, însă în cele din urmă și-a recunoscut vinovăția.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.