Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MotoGP - accidentul de la Grand Prix-ul Barcelonei: Francesco Bagnaia nu are nicio fractură - Enea Bastianini va fi operat la gleznă şi la mână

motogp.com
motogp

Francesco Bagnaia, liderul campionatului de MotoGP, nu a suferit nicio fractură în urma accidentului de la Marele Premiu de la Barcelona, a anunţat duminică echipa sa, Ducati, citată de Reuters, potrivit news.ro.

În schimb, Enea Bastianini va fi operat la glezna stângă şi la mână.

Bagnaia, care a fost călcat pe picior de Brad Binder de la KTM imediat după accident, era conştient şi a fost dus la spital pentru tratament.

Cei doi piloţi nu au putut reveni pentru reluarea cursei, iar Aleix Espargaro de la Aprilia şi-a adjudecat victoria.

"Bagnaia a suferit multiple contuzii, dar verificările medicale ulterioare nu au arătat nicio fractură. Campionul mondial în exerciţiu va merge în Italia cu echipa", a precizat Ducati într-un comunicat pe reţelele de socializare.

"Bastianini va avea nevoie de o intervenţie chirurgicală la gleznă şi, pentru a-şi accelera recuperarea, va fi supus, de asemenea, unei intervenţii chirurgicale la mână în zilele următoare", a precizat Ducati.

Cursa de MotoGP se reia săptămâna viitoare cu Marele Premiu din San Marino, pe circuitul de la Misano.

Duminică, după startul Marelui Premiu de Moto GP de la Barcelona, mai mulţi piloţi au ajuns la pământ, iar Francesco Bagnaia a fost chiar călcat, relatează Le Figaro.

Au căzut în primul viraj cinci piloţi: italianul Enea Bastiannini (Ducati) a ratat frânarea pe interior şi s-a ciocnit cu francezul Johann Zarco (Ducati-Pramac), iar apoi i-au antrenat în cădere pe spaniolul Alex Marquez (Spania/Ducati-Gresini) şi pe italienii Fabio Di Giannantonio (IDucati-Gresini) şi Marco Bezzecchi (IDucati-VR46).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.