Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mourinho lasă în suspans fanii: Nicio confirmare privind prelungirea contractului cu AS Roma

football-italia.net
mourinho

Portughezul Jose Mourinho, antrenorul echipei de fotbal AS Roma, a definit "mourinhismul" ca un mod de viaţă, într-un interviu în care a exprimat din nou îndoieli cu privire la viitorul său în capitala Italiei, el neconfirmând prelungirea contractului său cu gruparea giallorossa, informează EFE.

"Nu ştiu dacă voi continua la Roma după 2024. Înainte de Budapesta (finala Europa League - n. r.) le-am promis jucătorilor că voi rămâne în acest sezon. Iar după meciul cu Spezia, de pe Olimpico, am promis, prin gesturile pe care le-am făcut suporterilor, că voi rămâne aici şi acum sunt aici", a spus el într-un interviu pentru SkySports Italia, potrivit Agerpres.

Aceste declaraţii vin după ce duminică Mourinho s-a arătat convins că într-o zi va antrena în Arabia Saudită.

"Nimeni nu cunoaşte viitorul, dar sunt convins că voi lucra într-o zi în Arabia Saudită. Nu ştiu când, dar sunt aproape sigur de asta", a afirmat portughezul într-un interviu acordat canalului MBC Egipt, proprietatea grupului saudit MBC.

Mourinho a subliniat legătura puternică pe care o are cu suporterii Romei, pe care i-a lăudat întotdeauna pentru felul cum înţeleg fotbalul.

"Când ajungi în două finale europene şi iei oraşul cu tine, când plângi de bucurie cu ei, devii şi mai mult unul din ei", a spus tehnicianul.

El a menţionat că la Roma există şi "anti-mourinhismul".

"Există şi anti-mourinhismul. Mai ales la Roma, unde sunt ambele facţiuni. Mourinhismul este întâlnit la oamenii care ştiu ce am făcut. Antimourinhismul îl găseşti la oameni care era mereu fericiţi când Roma nu câştiga niciun trofeu şi nu avea succese europene. Se distrează la radio şi e bine. Anti-mourinhismul vinde, mourinhismul este un mod de viaţă", a explicat lusitanul.

"Spun asta pentru că întâlnesc oameni pe stradă, peste tot în lume, care se identifică cu mine şi cu felul meu de a fi în viaţă", a continuat el.

Mourinho a reflectat asupra diferenţei dintre victorie şi înfrângere: "Când câştigi, mergi cu greutate, fiindcă sunt mulţi oameni, dar când pierzi eşti un om singuratic. Asta e experienţa mea de peste douăzeci de ani, care mă face să gândesc şi să simt astfel."

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.