Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MP și-a validat candidații la primării în 53 de localități

Petru Movila

Mișcarea Populară și-a validat candidații la alegerile locale pentru primari în peste 50% dintre localitățile județului Iași (53 din 98). Pentru funcția de primar al Iașului, din partea MP va candida deputatul Petru Movilă.

„Din 1992 pana în martie 2014 a fost membru al Partidul Democrat-Liberal. Pe parcursul acestor ani a îndeplinit aproape toate funcţiile într-un partid, de la simplu membru şi până la preşedinte de organizaţie, fiind unul dintre  puţinii politicieni din România care s-a putut lăuda cu o asemenea longevitate într-un singur partid”, se arată pe site-ul oficial al lui Petru Movilă.

În bătălia pentru primăria Iași s-au mai înscris liberalul Marius Bodea, șeful aeroportului din Iași și social-democratul Mihai Chirică, actualul primar interimar al orașului.

„În cel mai scurt timp vom anunța și candidații MP Iasi pentru celelalte 45 de localități. „În cursul zilei de dumnică am validat candidaturile pentru funcția de primar pentru 53 de localități din județul Iași. MP Iași se prezintă în fața electoratului cu oameni serioși, maturi, întreprinzători privați, fără probleme cu legea, și în cele mai multe cazuri noi în politică. Din păcate, din cauza pactului de acum trei ani dintre PNL și PSD, cu concursul celor de la ALDE și UNPR, cel mai probabil vom avea alegeri dintr-un singur tur. Asta înseamnă că vom putea avea primari aleși și cu 15 la sută din cei prezenți la vot, fără nici un prag electoral minim”, se arată pe site-ul oficial al MP Iași.

Sursa foto: pmpiasi.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.