Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MRP a premiat 10 români valoroși din America

Inquam Photos / Octav Ganea
natalia intotero

 

 

Washington a devenit miercuri, 17 octombrie a.c., a opta capitală în care celebrăm excelența romănească de pretutindeni din cadrul proiectului Gala „100 pentru Centenar”. La evenimentul organizat pe teritoriul american de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP) în parteneriat cu Ambasada României la Washington, zece români cu activități deosebite, promotori ai valorilor și identității românești, au fost premiați cu distincții simbolice în semn de recunoaștere și apreciere a meritelor și contribuției lor la imaginea României în lume, informează Ministerul pentru Românii de Pretutindeni.

 

Gala s-a desfășurat în prezența ministrului pentru românii de pretutindeni, doamna Natalia-Elena Intotero, alături de reprezentanți ai misiunii diplomatice din SUA, ai mediului asociativ, ai clerului român și ai mass-media în limba română.

 

„Românii de pretutindeni reprezintă un tezaur al României și este o onoare pentru mine să vă pot mulțumi personal pentru ceea ce faceți. Prin ce ați creat aici, în țara-simbol a libertății, promovați identitatea națională și valorile românești, iar pentru asta vă felicit și vă mulțumesc și vreau să vă asigur că în Ministerul pentru Românii de Pretutindeni aveți un partener„ a subliniat ministrul Natalia Elena Intotero.

 

Gala „100 pentru Centenar” a inclus și un moment artistic asigurat de interpreta Laura Bretan.

 

Proiectul „Gala 100 pentru Centenar” își propune să promoveze în An Centenar excelența românească și recunoașterea meritelor și a valorii aduse de membrii comunității românești din afara granițelor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.