Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mugur Ciuvică, președintele Grupului de Investigații Politice: Nici pe vremea lui Ceauseșcu Bucureștiul nu a fost așa mizerabil

captura Antena 3
Mugur Ciuvica

Jurnalistul Mugur Ciuvică critică dur modul în care arată Capitala României, după ce Bucureștiul s-a umplut de gunoaie. Ciuvică spune că nici pe vremea lui Ceaușescu orașul nu arăta așa și că chiar dacă atunci apa caldă era limitată ca program, cel puțin orașul nu era împânzit de șobolani.

“Niciodată de pe vremea lui Ceausescu Bucurestiul nu a fost atat de ingalat, de mizerabil cum e acum de cand stiu eu Bucurestiul. Nici in anii ‘90 cand erau gropi spre exemplu dar nu erau toate celelalte probleme. Pe vremea lui Ceausescu nu aveai apa calda si caldura, dar nu erau tantari si sobolani si balarii si gunoaie si mormane de gunoaie pe strada. Acum tot ce e mai rau se intampla in Bucuresti, in 6-7 luni de cand au venit astia la conducerea Bucureștiului. In jumatate de an au distrus un oras. La Sectorul 1 e o problema de psihiatrie. Companiile alea ale lui Firea faceau niste lucruri, faceau deratizare, faceau asfaltare, reparau cat puteau sa avem apa calda, dar el a hotarat sa inchida companiile, nu s-a gandit cone va face in continuare chestiile pe care faceau companiile. La asta nu s-au mai gandit. Apropo de deratizare si dezinsectie si-au dat seama ca nu au cum sa inchida companiile lu’ Firea si sa faca dezinsectie cu niste martieni. Cel de la USR a spus cu subiect si predicat, chiar daca am putea sa facem repede o licitație, firmele private au preturi mult mai mari pentru serviciile alea. Pai daca firmele private au preturi mult mai mari pentru aceleasi servicii, de ce ai stricat compania existenta a primariei, chiar daca a fost facuta de Firea, ea era a primariei ca nu si-a luat-o Firea acasa”, a declarat Ciuvică la Metropola TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.