Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mugur Mihăescu îl apără pe David Popovici: Eu nu înțeleg ce au oamenii, de ce fac atâta tam-tam și iureș

zf.ro
Mugur Mihăescu

Mugur Mihăescu îl apără pe David Popovici: Eu nu înțeleg ce au oamenii, de ce fac atâta tam-tam și iureș

Mugur Mihăescu a vorbit miercuri, la România TV, despre eșecul lui David Popovici de la finala de 200 de metri, de la Campionatul Mondial.

Mugur Mihăescu sare în apărarea lui David Popovici, după finala de 200 de metri de la Campionatul Mondial, acolo unde nu a reușit să urce pe podium, obținând locul 4. Acesta a subliniat că țara nu i-a oferit nimic tânărului înotător, așa că lumea nu ar trebui să fie mâhnită din cauza eșecului său.

„David însuși este un succes el, că există. A dovedit că este un campion, când a putut să câștige, a câștigat, acum dacă a pierdut, a pierdut, asta-i viața! El luptă, meritele sunt doar ale lui. Dacă mă întrebi pe mine nu cred că a făcut țara ceva sau i-a pus la dispoziție prea multe facilități.

Eu vreau doar să îl felicit că la 19 ani a putut acum un an să înalțe tricolorul, acum n-a putut, asta e. Au fost și alții care s-au bătut. Așa e sportul, nu? Ce ne așteptam să fie? Să fie non-stop campion mondial? Eu nu înțeleg ce au oamenii, de ce fac atâta tam-tam și iureș”, a declarat Mugur Mihăescu.

David Popovici a ratat șansa de a urca pe podium după proba de 200 de metri liber, acolo unde era marele favorit și campion en-tire. Tânărul campion a explicat ce s-a întâmplat în ultimii 50 de metri, înainte de încheierea probei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.