Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Muncitor prin sub dărămături în Neamț, după ce un zid a căzut pe el: pompierii au intervenit rapid

Foto ISU
pompieri barbat mal de pamant

Un bărbat aflat într-un utilaj a fost prins sub dărmături, marţi după-amiază, pe platforma industrială Săvineşti, judeţul Neamţ, după ce un zid s-a prăbuşit, la faţa locului deplasându-se mai multe echipaje de pompieri, relatează News.ro.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ, pomperii au fost solicitaţi să intervină marţi după amiază după ce o construcţie a căzut peste un utilaj, evenimentul având loc pe platforma industrială Săvineşti.

“Pompierii din cadrul Detaşamentului Piatra Neamţ intervin cu o autospecială complexă pentru intervenţie, o autospecială pentru descarcerare, un modul multirisc şi o ambulanţă SMURD TIM pentru degajarea unei persoane prinsă sub dărâmături, la o societate comercială de pe platforma industrială Săvineşti, după ce un zid dintr-o construcţie s-a prăbuşit peste un utilaj în care se afla o persoană”, a anunţat ISU Neamţ.

Citește și: Liviu Pleșoianu pune tunurile pe Raed Arafat: Aștept ieșirile dvs. publice în care, cu aplomb egal, să spuneți că vă opuneți desfășurării alegerilor în 6 decembrie .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.