Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Muncitorul care a suferit arsuri grave în urma incendiului de la Petrobrazi a murit, la Spitalul Floreasca din Capitală

www.gazetadenavodari.ro
doliu, lumânare

Muncitorul care a suferit arsuri grave în urma incendiului produs luni pe platforma rafinăriei Petrobrazi a murit, la Spitalul Floreasca din Capitală, unde fusese dus, având în vedere starea gravă în care se afla. Poliţiştii care au deschis dosar penal în urma incendiului au extins cercetările, vizată fiind şi infracţiunea de ucidere din culpă, conform news.ro.

Bărbatul de 60 de ani care suferise arsuri de gradele trei şi patru pe peste 70% din suprafaţa corpului a murit la spital, au declarat pentru News.ro reprezentanţi ai Poliţiei judeţene Prahova.
În urma decesului bărbatului, ancheta Poliţiei, care iniţial a vizat infracţiuni de distrugere din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă şi nerespectarea acestor măsuri, se extinde, vizată fiind şi infracţiunea de ucidere din culpă.
Echipaje medicale de la Serviciul de Ambulanţă Prahova şi de la SMURD au fost solicitate să intervină, luni după-amiază, pe platforma rafinăriei Petrobrazi, operată de OMV Petrom în judeţul Prahova, unde trei persoane au fost rănite în urma unui incendiu. Un bărbat a suferit arsuri de gradele trei şi patru pe peste 70% din suprafaţa corpului. Un alt bărbat are arsuri pe 15% din corp, iar un al treilea a suferit un traumatism. Pompierii nu au fost solicitaţi să intervină pentru a stinge incendiul, situaţia fiind gestionată de serviciul privat pentru situaţii de urgenţă al operatorului economic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.