Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Municipalitatea berlineză le-a interzis unor rapperi prezenţa la un concert organizat în marja unui miting pro-Palestina

AFP
berlin

Municipalitatea din Berlin le-a interzis unor rapperi să participe miercuri la un concert organizat în marja unui miting pentru Palestina, din cauza presupuselor lor convingeri "antisemite", a declarat un purtător de cuvânt al municipalităţii, citat de AFP.

Cei doi rapperi, Shadi Al-Bourini şi Shadi Al-Najjar, ar fi lansat în trecut apeluri "antisemite" şi "ar fi trecut linia roşie", potrivit acestui purtător de cuvânt.

Artiştii urmau să urce pe scenă în marja unui miting pro-palestinian miercuri seara, lângă faimoasa Poartă Brandenburg, însă prezenţa lor anunţată a provocat nemulţumirea mai multor partide politice.

"În faţa Porţii Brandenburg nu poate apărea niciun terorist", a declarat un responsabil ecologist, Volker Beck.

La rândul său, ambasadorul Israelului în Germania, Jeremy Issacharoff, a cerut edililor din Berlin să interzică prezenţa pe scenă a celor doi artişti. Organizatorii mitingului pentru Palestina aşteaptă la manifestare circa 400 de participanţi, care vor fi înconjuraţi de efective impresionante de poliţie

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.