Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Municipiul Focşani şi alte 5 localităţi din Vrancea au intrat în scenariul roşu

bay939.com.au
coronavirus covid-19

Municipiul Focşani şi alte 5 localităţi din judeţul Vrancea au intrat în scenariul roşu, după ce incidenţa cumulată a îmbolnăvirilor cu coronavirus a depăşit trei cazuri la mia de locuitori, potrivit news.ro.

Astfel, potrivit autorităţilor din Vrancea, au intrat în scenariul roşu, cu o serie de restricţii valabile timp de 14 zile, municipiul Focşani şi localităţile Soveja, Câmpineanca, Obrejiţa, Odobeşti şi Vintileasca.

În aceste 6 localităţi cu numeroase cazuri de COVID 19, autorităţile impun o serie de măsuri, iar forţe de ordine din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea, al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Vrancea şi Poliţiei Locale vor fi mobilizate în misiuni de verificare.

În această perioadă, pentru protecţia cetăţenilor, vor fi realizate dispozitive eficiente care să prevină orice incident şi care să intervină în cazul nerespectării măsurilor instituite.

Citește și: Mihai Tudose: Au mers Pic și Poc în inspecție prin spitale. Ce naiba au verificat ei?

Măsurile dispuse de autorităţi sunt cele prevăzute de actele normative n vigoare: interzicerea activităţii în cadrul cinematografelor, instituţiilor de spectacole şi/sau concrete; interzicerea evenimentelor culturale, oprirea activităţii cu publicul la operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor.

Totodată, activitatea cu publicul a operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc este interzisă.

Conform celei mai recente raportări a Grupului de Comunicare Strategică, în judeţul Vrancea, de la debutul pandemiei s-au infectat cu coronavirus 4.495

de persoane.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.