Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mureșan: Candidatura Ursulei von der Leyen pentru un nou mandat la CE va fi votată la București

Facebook/ Siegfried Mureșan
Siegfried Mureșan

Sunt convins că, în cadrul Congresului de la București, PPE va fi unit și va da un vot clar pentru susținerea Ursulei von der Leyen drept candidat, afirmă eurodeputatul PNL Siegfried Mureșan.

„Sunt convins că Ursula von der Leyen va deveni candidata Partidului Popular European pentru poziția de președintă a Comisiei Europene. Ursula von der Leyen a anunțat astăzi (luni - n.r.), după o reuniune a conducerii Uniunii Creștin-Democrate din Germania, intenția de a candida pentru un nou mandat de 5 ani la conducerea Comisiei Europene. Candidatura sa va fi supusă la vot la Congresul Partidului Popular European din 6 – 7 martie de la București și von der Leyen va deveni, apoi, candidata oficială a PPE și a PNL pentru această poziție în cadrul alegerilor europene din luna iunie. Sunt convins că, în cadrul Congresului de la București, PPE va fi unit și va da un vot clar pentru susținerea Ursulei von der Leyen drept candidat”, scrie pe Facebook Siegfried Mureșan..

El afirmă că președinta Comisiei Europene „încheie un mandat cu rezultate pozitive semnificative, în pofida crizelor majore pe care a trebuit să le gestioneze, precum pandemia de COVID-19 și războiul declanșat de Rusia în Ucraina”.

„Printre reușite actualei Comisii Europene se numără: 1. adoptarea Mecanismului European de Redresare și Reziliență - cel mai mare plan de investiții din istoria Uniunii Europene și din care țara noastră primește aproape 30 de miliarde de euro, 2. Reducerea dependenței energetice față de Federația Rusă și 3. Începerea negocierilor de aderare cu Republica Moldova și Ucraina”, încheie Mureșan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.