Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elon Musk îl contrează dur pe Kasparov pentru că i-a criticat planul de pace pentru Ucraina: Un idiot

Elon Musk

Ca prim pas, omul de afaceri a propus organizarea de referendumuri sub supravegherea ONU în teritoriile care se alăturaseră recent Rusiei.

Omul de afaceri Elon Musk l-a numit idiot pe jucătorul de șah Garry Kasparov (inclus de Ministerul Justiției al Federației Ruse în lista persoanelor fizice-agenți străini) pentru că a criticat declarațiile omului de afaceri cu privire la o reglementare pașnică în Ucraina.

„Deși este adevărat că [Garry] Kasparov joacă șah aproape la fel de bine ca iPhone-ul meu, altfel e un idiot”, a scris Musk pe Twitter ca răspuns la comentariul jucătorului de șah de la CNBC .

„De ce oamenii care stau în vilele lor confortabile din Silicon Valley îi spun Ucrainei cum să-și conducă propria afacere”, a spus Kasparov. În același timp, Musk a adăugat că „nu are nici măcar o casă, ca să nu mai vorbim de conac”.

Pe 3 octombrie, Musk și-a împărtășit propria viziune asupra condițiilor de pace din Ucraina. Ca prim pas, el a propus organizarea de referendumuri supravegheate de ONU în teritoriile recent anexate de Rusia. Potrivit fondatorului SpaceX, Crimeea va face parte oficial din Federația Rusă, iar Ucraina își poate declara un statut neutru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.