Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mutare BOMBĂ: Șeful IPJ Timiș preia șefia IPJ Dolj, TĂRÂMUL interlopilor care își fac de cap în stradă

Banatul Azi
Alin Petecel

Este oficial - Șeful IPJ Timiș, Alin Petecel, a fost mutat, pentru trei luni de zile, la conducerea IPJ Dolj. În locul său a fost numit șef al IPJ Timiș Dan Stoicănescu, care a mai condus și în trecut inspectoratul. Stoicănescu era în prezent adjunct al șefului IPJ, gestionând partea de operativ.

Citește și: Directorul Spitalului Colentina ÎL CONTRAZICE pe Horațiu Moldovan: Pacienții cu boli GRAVE ar mai fi trăit 30 de ani dacă nu luau coronavirus

Mutarea lui Petecel vine după un scandal care a căpătat proporții naționale, demiterea agentului Valer Kovacs, un sindicalist din cadrul IPJ, care i-a scris premierului Orban acuzând că agenții au normă de amenzi în stare de urgență. Ulterior, Kovacs a fost sancționat pe bandă rulantă și demis, însă a fost repus în funcție de IGPR. Acum, IGPR l-a mutat pe Alin Petecel pe un post echivalent, în Dolj. Mutarea nu pare a fi nici pe departe o sancțiune din partea IGPR, ci o provocare pentru Petecel, care ajunge direct în tărâmul interlopilor. Un lucru e cert, venirea lui Petecel la șefia IPJ a marcat finalul nunților țigănești din Timișoara, nunți care au ajuns până și în presa internațională.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.