Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mutare neașteptată pe scena politică. Fostul președinte al Tineretului ALDE s-a înscris în PSD

facebook
claudiu daniel catana

Claudiu Catana a fost membru fondator ALDE, președinte al Tineretului ALDE, Prim Vicepreședinte ALDE și Președinte ALDE București.

De asemenea, a ocupat mai multe funcții publice. A fost secretar de stat la Ministerul Tineretului și Sportului , Consilier General la Primaria Capitalei și liderul de grup al consilierilor generali ALDE.

Claudiu Daniel Catana este din Turnu Magurele și a ales să se alăture filialei PSD Teleorman.

“Acum câteva luni am anunțat plecarea mea din ALDE. Astăzi vreau să vă anunț drumul politic pe care o să îl urmez în continuare. Consider că decizia de a mă alătura PSD Teleorman este una matură, bine cântărită și reprezintă garanția că voi putea iniția și dezvolta proiecte, care vor avea un impact pozitiv asupra comunității din județul nostru.

Vreau să merg de la Alexandria la București pe autostradă, vreau spitale la standarde europene, o educație performantă și vreau să contribui activ la dezvoltarea judetului Teleormam si a Romaniei, atât din punct de vedere economic, cât și administrativ, împreună cu președintele Consiliului Județean, Adrian Gâdea și cu celelalte autorități locale și naționale”, a afirmat Claudiu Daniel Catana.

Catană este o prezență constantă în emisiunile televizate și în presa online

El a fost unul dintre membri fondatori ai Partidului Liberal Reformator, devenit ulterior ALDE. A contribuit la înființarea și dezvoltarea proiectelor politice ale partidului în calitate de președinte de tineret, prim-vicepreședinte ALDE, dar și președinte al filialei București, fiind consilier general al Municipiului București 2016-2019 dar și Secretar de Stat la Ministerul Tineretului și Sportului.

În 2020 acesta a candidat din partea ALDE și Pro România pentru un loc în Parlamentul Românei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.