Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mutare spectaculoasă pe scena politică! Deputatul Alexandru Băișanu s-a înscris în PPU-sl și cere un plan concret pentru ridicarea carantinei la Suceava

Alexandru Baisanu

Deputatul sucevean Alexandru Băișanu a intrat în Partidul Puterii Umaniste (social-liberal). Este al doilea parlamentar care se alătură PPU, după deputatul Grațiela Gavrilescu.

”Este un pas important, nu neapărat pentru mine, ci pentru viitorul politicii românești și viitorul politicii din Bucovina”, a transmis Alexandru Băișanu.

Primul său gest în calitate de membru al PPU a fost să ceară un plan concret pentru ridicarea carantinei din municipiul Suceava și a celor opt comune învecinate.

”Din cauza acestei pandemii și a greșelilor făcute la nivelul administrației județene și a administrației de la nivelul Spitalului Județean Suceava, acest județ binecuvântat al României s-a trezit ca fiind ciuma acestei țări, exportator de boală în România, drept pentru care am fost izolați. Există doar câteva focare, toate țin de administrația Consiliului Județean. Județul Suceava, municipiul Suceava, sunt într-o situație îngrozitoare. Suntem blocați. Spun astăzi foarte clar, epidemiologii, nu oamenii politici, trebuie să prezinte un plan de ieșire din carantină și din criză, pentru Suceava și cele opt comune. Pentru că dacă nu vom muri de COVID-19, vom muri ucigându-ne turismul, agricultura și tot ceea ce înseamnă resursă financiară pentru populația acestei zone extraordinare”, a spus Alexandru Băișanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.